Amb tot el creixement de les xarxes socials i la web 2.0 cada vegada es té en compte el poder social de les marques. Qui diu marques també diu perfils personals i/o professionals. Hi ha diferents maneres de saber o tenir una referència d’aquest poder social. Aquest coneixement ens dóna la possibilitat de projectar la influència, la capacitat d’inspirar als altres i de prescriure d’un perfil determinat.

No entraré en detalls de com es calculen ni res d’això. Només us vull deixar un parell de referències, potser no tant conegudes com les eines que proporciona Facebook o Google.

@_Viajar Klout Influence Report

Klout
S’autoproclamen l’ estàndard de la influència. Join Klout to discover your influence and compare with others you may know diuen.
En el seu site pots veure els gràfics de la teva evolució en aspectes com True Reach, Network Impact o Amplification. També comparar els registres amb els d’altres usuaris y saber en quins àmbit Klout et considera com influent.

 PeerIndex

PeerIndex
El seu lema és Understand your social capital.
Sembla una eina que una vegada registrat estigui més enfocada a mirar als altres i no nomes al nostre perfil, al nostre melic.  Així doncs, es pot veure els grups on s’ha afegit el teu perfil i monitoritzar totes les teves conexions. PeerIndex menciona Autoritat, Activitat i Audiència com a paràmetres fonamentals que acaben donant el valor final o PeerIndex.

Per fer les captures de pantalla he posat com a model el compte de Twitter de @_Viajar.