Tornem-hi! Engego una altra vegada aquest blog que tenia apagat des de feia una pila d’anys. El darrer article publicat és de 2011, imagineu si ha plogut. Ha donat temps d’omplir rius, embassament i mars.

Rellegeixo algunes coses que vaig publicar i no em semblen del tot encertades, però què hi farem, El temps passa, evolucionem, canviem d’opinió o simplement adoptem una manera diferents d’explicar les coses. Vull pensar que li passa a tothom.

Ara en aquesta nova etapa simplement em proposo compartir algunes idees i notes, escrits lleugers, acumular referències abans que quedin oblidades per noves referències, alguna foto potser també té cabuda aquí. Ja ho anirem veient. Una altra possibilitat és que repesqui algunes publicacions que havia fet en altres webs (webs i dominis ara inactius) i les ressusciti aquí.

No tinc la pretensió d’assolir una gran audiència o repercussió. En aquest sentit tinc el ego ben alimentat i paït per altres canals… De totes maneres benvinguts siguin els lectors i lectores! Gràcies doncs si t’atures per aquí a fer un cop d’ull i llegir quatre ratlles.