Google Adwords canvia la política de marques comercials

Han canviat les especificacions a Google Adwords respecte a les keywords de marques comercials. Fins ara estava prohibit licitar per aquestes paraules, ara ja no. Això suposa un gran canvi per a les marques legítimes i segurament un increment significatiu de la despesa. Aquesta és la pàgina oficial on s’especifiquen els canvis. Entre Google Instant i aquest canvi que menciono, els que es dediquen al màrketing online estaran entretinguts!

No no no, gràcies a tu Jesús. “Claves del nuevo marketing”

Fa molts dies que hauria d’haver escrit això, però com diuen, val més tard que mai.
I és que fa bastants dies ja que vaig quedar amb el Jesús Revuelta, de Viendo Videos. Em va fer entrega d’un exemplar de llibre “Claves del nuevo marketing”, per haver respost al seu post de títol Gracias. Ara jo sóc qui diu que no, que gràcies a tu!
Gràcies de nou! Visiteu el seu blog, que val la pena!

I el llibre està força bé. Ja va per la segona edició, tot i que al principi es podia descarregar en format ebook (pdf gratis). És molt interessant tot el que gira al voltant d’aquesta obra. És fruit de la col.laboració de diferents autors, com manen el cànons de la web 2.0, que d’això va el llibre, del màrqueting 2.0 amb tot d’explicacions i exemples variats.

Reunions de feina

Al blog Change Order he trobat unes reflexions força interessants de com han de ser i transcòrrrer les reunions amb els clients. Seguint un símil semblant al del dentista hi ha comentaris de diferents situacions. El primer dels punts és “Connect with your clients as a human being before you get down to business.”  És a dir, que primer que res som persones humanes, com deia aquell, i cal establir un mínim vincle personal que ens permeti estar còmodes i crear un ambient de confiança. N’hi ha uns quant més, de punts, i val la pena fer-hi una lectura.